Signatura conveni CaixaBank-Plataforma Tecnològica del Vi.

6/09/2019
  • Signatura conveni Mireia Torres (Plataforma Tecnològica del Vi, esquerra) i Carme Sabrí (AgroBank, dreta)

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb la Plataforma Tecnològica del Vi amb l'objectiu de posar en marxa línies de cooperació conjuntes que contribueixin a promoure la innovació en el sector vitivinícola. A partir d'aquest conveni, que CaixaBank articula a través d’AgroBank, la seva línia de negoci dirigida al sector agrari, es promouran diferents accions i activitats orientades a tot el col·lectiu professional que està vinculat directament o indirectament a l'activitat del sector del vi.

La signatura del conveni ha estat a càrrec de Carme Sabrí, directora d’AgroBank, i Mireia Torres, presidenta de la Plataforma Tecnològica del Vi. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís d’ambdues entitats de donar suport a les necessitats particulars del sector vitivinícola i impulsar la innovació com a motor de la seva activitat econòmica. L'acord es materialitzarà a través de sessions, jornades o reunions conjuntes en les quals s'oferirà formació en matèria d'innovació, es divulgaran projectes d’R+D+i i es posaran a la disposició del sector els productes de finançament que des d’AgroBank s'ofereixen per promoure la inversió de les empreses vitivinícoles en innovació.

L'acord de col·laboració, a més, contempla la participació de CaixaBank en el Premi PTV d'Innovació, que té com a objectiu donar visibilitat i posar en valor l'activitat innovadora dels socis de la Plataforma Tecnològica del Vi, a través del reconeixement als seus projectes d’R+D+i, consorciats o individuals, desenvolupats tant en l'àmbit nacional com internacional. En aquesta edició, el Premi PTV d'Innovació inclourà un Premi -en metàl·lic- a la categoria “Jove Investigador” que anirà destinat a reconèixer i impulsar la producció científica del sector del vi al nostre país i que estarà patrocinat per AgroBank. La PTV també concedirà aquest any un “Premi Honorífic”, dirigit a grans professionals del sector amb una trajectòria notable en l'àmbit de la innovació.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals