CaixaBank impulsa la internacionalització i la innovació de les empreses vitivinícoles a FENAVIN.

8/05/2019
  • Camp de cultiu

CaixaBank reafirma la seva aposta pel sector vitivinícola i estarà present a FENAVIN, la Fira Nacional del Vi, aportant continguts al voltant de internacionalització i innovació i amb un estand en el qual es donaran cita, del 7 al 9 maig, representants de les principals cellers del país. Amb l'objectiu de seguir impulsant la internacionalització del sector, que s'ha disparat en l'última dècada convertint a Espanya en el primer exportador mundial en termes de volum, l'entitat financera patrocinarà en exclusiva totes les activitats a la categoria de promoció exterior i economia. A més, aquest any, CaixaBank, a través de la seva línia de negoci Agrobank adreçada al sector agrari, porta per primera vegada a FENAVIN el Racó de la Innovació, una iniciativa dissenyada per ajudar les empreses del sector a difondre els seus projectes més innovadors.
A través de diferents ponències amb experts en l'àmbit de la indústria del vi i la internacionalització del sector, els assistents a FENAVIN podran conèixer en profunditat els impactes del Brexit en els cellers espanyoles, com dur a terme una venda segura en l'exportació o consells per negociar amb venedors xinesos, entre altres temes d'interès en matèria de comerç exterior que es tractaran a l'Aula 4 de l'Pavelló Firal. Així mateix, entre les ponències organitzades per CaixaBank Empreses, destaca també la de David Pedrol, referent en el mercat del vi a Àsia, que analitzarà els nous canals de distribució en aquell continent.
A més, seguint el fil de la internacionalització, el dijous 9, responsables de l'àrea especialitzada en Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, conjuntament amb representants de les oficines de Banca Internacional de l'entitat al Regne Unit, França, Alemanya, Xina i Polònia, compartiran amb els assistents la seva visió sobre els principals mercats importadors a nivell mundial i aquells que ofereixen un alt potencial de creixement, com la Xina, que s'ha apuntalat com el cinquè consumidor de vi del món. Durant la fira, a més, especialistes tant de Comerç Exterior i Tresoreria, com de Finançament Especialitzada i Serveis de CaixaBank, oferiran assessorament i suport personalitzat a les empreses espanyoles assistents a l'esdeveniment.
En l'edició d'enguany de FENAVIN, l'estand de CaixaBank es convertirà a més en un punt de trobada per a cooperatives, cellerers i altres empreses del sector, que podran presentar les seves novetats i avenços en tecnologia, economia circular, sostenibilitat i medi ambient, una intercanvi d'experiències que s'emmarca en el Racó de la Innovació de Agrobank.
FENAVIN, la Fira Nacional del Vi que se celebra bianualment, tindrà lloc del 7 al 9 de maig a Ciudad Real. La seva edició de 2017 va fregar els 18.000 compradors nacionals i internacionals. Per a aquest any s'esperen compradors de més de 100 països i més de 2.000 cellers i cooperatives participants. CaixaBank, que s'ubicarà seu estand al carrer 3 de l'Pavelló 2-ENEO, reforça amb aquesta participació a la fira el seu suport al sector vitivinícola que es materialitza també a través dels convenis i acords que l'entitat manté amb les principals federacions i associacions del sector, com la Federació Espanyola del Vi (FEV) i l'Organització Interprofessional del Vi d'Espanya (OIVE).

Font: CaixaBank.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals