Miguel Ruiz Gómez, nou director de l'Gabinet de el ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació

15/01/2020
  • Director

Miguel Ruiz Gómez dirigirà el Gabinet de el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, liderat per Luis Planas. La política aranzelària dels Estats Units serà un dels principals objectius pels quals treballarà el ministeri
El llicenciat en Dret i diplomat en Dret agrari i en Dret de les Comunitats Europees, Miguel Ruiz Gómez, ocuparà des d'avui la funció de director de Gabinet de Luis Planas, actual ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Aquesta elecció s'ha efectuat gràcies a el nomenament proposat pel propi Planas davant el Consell de Ministres.
A dia d'avui, Ruiz Gómez ha treballat com a assessor parlamentari al Gabinet de MAPA. Així mateix, ha exercit com a funcionari de l'Estat des de 1978 i com a assessor executiu al Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí. D'altra banda, el nou director ha format part com a conseller de diverses entitats públiques, com l'Empresa de Tecnologia i Serveis Agraris S.A (Tragsatec) i la Societat Estatal d'Infraestructures Agràries de el Nord-est S.A. Ruiz també ha format part de l'Hipòdrom de la Zarzuela i l'Ens Públic Ports de l'Estat. Sota la seva trajectòria professional, el director compta amb una gran experiència en associacionisme agrari i legislació agrària, pesquera i alimentària.

Font: MAPA

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals