Convocat el premi 'La ciència en femení'

1/09/2020
  • La ciència en femení

La Càtedra AgroBank convoca enguany la primera edició del Premi al millor Treball Final de Màster (TFM) 'La ciència en femení,' dotat amb 3.000 euros, i destinat només a dones. Poden presentar-se les estudiants que hagin obtingut el seu títol durant el curs 2018-2019 en una universitat espanyola sobre temes relacionats amb la qualitat o la innovació en el sector agrari o alimentari. La condició és haver obtingut una qualificació mínima de 9 sobre 10.

En línia amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5, que advoca per assolir la igualtat entre els gèneres i l'apoderament de les dones, i tenint en compte que la incorporació femenina a les anomenades STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) està encara lluny de la igualtat, la Càtedra ha decidit convocar un premi per tal de reconèixer el talent i impulsar les carreres professionals de les dones STEM , específicament en el sector agroalimentari.

La presentació de candidatures es farà exclusivament per correu electrònic des d’aquest dimarts 1 de setembre fins el 31 d'octubre a les 14.00h. El premi al millor TFM es desenvoluparà en dos fases. En la primera, el jurat, que estarà format per el Director i els membres del Comitè assessor científic tècnic de la Càtedra, seleccionarà 6 finalistes. Valoraran especialment que el treball estigui relacionat amb la innovació, la qualitat o la seguretat agroalimentària. En la segona fase, elegiran la guanyadora.

Per a més informació visiteu: http://www.catedragrobank.udl.cat/ca/premis

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals