Lliurament del I Premi a la millor Tesi Doctoral de la Càtedra AgroBank

6/07/2017
  • Lliurament premi

El 5 de juliol, i en el marc de la Jornada AgroBank "El futur del sector porcí" celebrada a La Llotja de Lleida, es va procedir al lliurament del I Premi Càtedra Agrobank a la millor tesi doctoral corresponent a la convocatòria de 2016. El premi va recaure en la Dra. Miriam Ayuso Hernando, qui va realitzar la seva tesi a la Universitat Complutense de Madrid, portant per títol "Efecte de la introducció de genètica duroc i de la restricció de vitamina A en la dieta sobre paràmetres productius, expressió gènica i qualitat de la carn en el porc ibèric ".

La doctora Ayuso, que a hores d'ara segueix desenvolupant la seva tasca investigadora a la Universitat d'Anvers (Bèlgica), va recollir el premi de mans de Carlos Cabanas, Secretari General d'Agricultura i Alimentació del Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, assistint al acte també Juan Alcaraz, Director General de CaixaBank, i Antonio J. Ramos, Director de la Càtedra AgroBank.

La convocatòria del Primer Premi Càtedra Agrobank a la millor Tesi doctoral ha tingut en el seu primer any una excel·lent acollida. Es van presentar 68 tesis doctorals a concurs, totes elles amb un elevadíssim nivell científic, procedents de 13 comunitats autònomes diferents, i que abastaven tots els àmbits del coneixement dins del sector agroalimentari, des de l'agricultura i la ramaderia, passant per la tecnologia d'aliments, fins a l'enginyeria agroforestal.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals