CaixaBank renova el seu acord amb FADEMUR per impulsar l’activitat agrària a Espanya

3/01/2022
  • Acord amb FADEMUR

CaixaBank, en el seu ferm compromís per mantenir la xarxa rural i fomentar la diversitat, ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR). Mitjançant aquest acord, signat a través d'AgroBank, la línia de negoci especialitzada per al sector agrari, l'entitat posa a disposició de totes les associades una àmplia oferta de productes i serveis financers especialitzats per al sector agrari.

L'acord ha estat subscrit per Teresa López, presidenta de FADEMUR, i Sergio Gutiérrez, director d'AgroBank. Gràcies a aquest conveni, les sòcies de la federació tindran accés a les línies específiques de finançament destinades a l'adquisició i adaptació de les seves finques, maquinàries o instal·lacions, i a la implementació d'energies renovables amb finalitat d'autoconsum. En aquest sentit, l'entitat financera acompanyarà de manera integral a les associades, atorgant no només suport financer, sinó també assessorament, planificació conjunta, ajuda a la formació i l'especialització.

L'acord també té en compte la participació conjunta i patrocini, per part de CaixaBank, d'algunes jornades i actes que organitzi FADEMUR.

Amb aquesta línia de compromís, CaixaBank vol donar suport a les necessitats particulars de les dones rurals en el camp i impulsar la seva presència i desenvolupament en el sector agrari a Espanya. Així mateix, l'entitat està compromesa i treballa per fomentar la diversitat. Aquest acord amb FADEMUR contribueix a la consecució de l'objectiu 5 de desenvolupament sostenible (ODS) de Nacions Unides que cerca aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones.

Font: Comunicació CaixaBank

Arxiu

2021
2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals