H2Orizon, la innovació i la tecnologia de l'aigua es troben a Sevilla.

14/09/2018
  • H2Orizon logo

Del 19 al 21 de setembre, a Sevilla, tindrà lloc el "H2Orizon. I Saló d'innovació i tecnologia de l'aigua. Gestió eficient de l'aigua en el món digital ", una trobada sobre tecnologia i control mediambiental de l'aigua, i les seves aplicacions en àmbits com ara l'agricultura, la indústria i el subministrament urbà.
L'aigua, en quantitat i qualitat, és un recurs bàsic per a transformar la societat i l'economia. La revolució digital ha permès incorporar tecnologies disruptives i conceptes com Big Data, Internet de les coses (IOT), intel·ligència artificial, cada vegada més usats en el sector de l'aigua. Del model tradicional s'ha passat a un altre model on l'especialització i les tecnologies digitals estan presents generant noves oportunitats de negoci i requerint nous professionals.
H2Orizon sorgeix per la necessitat de mostrar, entorn de l'aigua, la tecnologia i la innovació del sector i aconseguir una especialització intel·ligent, definida en l'estratègia europea H2020 per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.
L'objectiu principal d'H2Orizon és promoure la cooperació entre empreses nacionals i internacionals i presentar els avenços tecnològics que determinaran el futur del sector de l'aigua. Per a això, el saló comptarà, d'una banda, amb una zona expositiva, en la qual les empreses podran desenvolupar la seva xarxa de networking, i, de l'altra, amb unes jornades tècniques on s'abordaran aspectes d'interès i innovadors, complementat amb trobades B2B , nous models de negoci, presentacions i actes d'empresa.

Més informació a: http://h2orizon.es/informacion-salon/

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals