CaixaBank i la Federació Espanyola del Vi renoven la seva col·laboració

11/06/2020
  • Juan Alcaraz i Miguel Torres

CaixaBank i la Federació Espanyola del Vi (FEV) han renovat la seva col·laboració per donar suport a la recuperació del sector vitivinícola, que s’ha vist greument afectat per la crisi del coronavirus. En virtut d’aquest acord, l’entitat financera ajudarà a reimpulsar i diversificar la internacionalització dels vins espanyols, per intentar pal·liar els efectes negatius que la crisi actual està ocasionant en el mercat nacional pel tancament i les limitacions en l’hostaleria. A més, posa a disposició dels membres de la FEV una cartera exclusiva de productes i serveis dissenyats específicament per satisfer les necessitats del sector. Igualment, està previst organitzar jornades conjuntes d’interès per als socis de la FEV per analitzar i debatre temes importants per al futur del sector.

L’acord, signat entre el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president de la FEV, Miguel A. Torres, aprofundeix, a més, en l’objectiu compartit de contribuir a crear i generar noves oportunitats per al conjunt del sector vitivinícola espanyol, atesa la importància que té en la balança comercial agroalimentària i la contribució que fa a l’ocupació, el desenvolupament territorial i la lluita contra el despoblament rural.

Amb l’objectiu d’analitzar la situació actual i les perspectives futures del sector vitivinícola, CaixaBank i la FEV han organitzat la primera Jornada AgroBank on-line que se celebrarà el pròxim 25 de juny, en què experts del sector analitzaran algunes de les claus de futur per accelerar la recuperació en el nou context nacional i mundial que ha provocat la pandèmia.

L’acte començarà amb la benvinguda a càrrec d’Ana Díez, directora executiva de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, i seguirà amb les intervencions de Fernando Miranda, secretari general del Ministeri d’Agricultura; Ángel Villafranca, president de la Interprofessional del Vi d’Espanya; José Luis Benítez, director general de la Federació Espanyola del Vi, i José María Bonmatí, director general d’AECOC, moderats per Salvador Manjón, director de la Setmana Vitivinícola. Prèviament, Daniel Mettyear  (research director de la International Wine and Spiritis Research), donarà algunes claus sobre l’impacte de la COVID-19 en el vi i les tendències de futur. La jornada estarà oberta a socis de la FEV, clients d’AgroBank i persones interessades en el futur del sector vitivinícola a través de l’enllaç que es compartirà als perfils de Twitter d’AgroBank i la FEV.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals