La Càtedra Agrobank presentarà dos nous prototips de begudes a base de suc de fruita que es conserven només amb extractes naturals.

16/04/2018
  • Suc

El dimecres 18 d'abril es presentarà dos nous prototips de begudes a base de suc de fruita desenvolupats gràcies a un ajut per a la transferència de coneixement atorgada per la Càtedra Agrobank a la Dra. Olga Martín, investigadora de la Universitat de Lleida, en col·laboració amb l'empresa Indulleida. Aquestes begudes, que que es conserven només amb extractes naturals, sense necessitat de conservants químics, es presentaran a l'estand que CaixaBank té ubicat dins de The Alimentaria Hub, a la Fira Alimentària de Barcelona.
A més de la presentació, que comptarà amb una degustació d'aquests propdustos i l'assistència dels equips de recerca de la UdL i Indulleida, l'estand de CaixaBank també acollirà altres activitats rellevants per al sector com la presentació de la tercera edició de la Guia IberOleum que recull els millors olis d'oliva verges extra (AOVE) espanyols. Així mateix, també s'aprofitarà la celebració d'una de les fires d'alimentació més importants a nivell mundial per crear sinergies amb actors estratègics del sector, i més concretament, amb agents locals, com són els grups d'acció local Pesquers de les Terres de l'Ebre i Costa Brava.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals