Alimentaria i CaixaBank, juntes per la internacionalització del sector alimentari.

17/02/2020
  • Juan Alcaraz y J. Antonio Valls

Alimentaria, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes i Food Service, i CaixaBank, l’entitat financera que lidera el negoci amb el sector agroalimentari a Espanya, han signat un acord estratègic de col·laboració que aposta per la innovació i la qualitat com a via per reforçar la internacionalització de les empreses del sector alimentari. Organitzada per Alimentaria Exhibitions, societat de Fira de Barcelona, Alimentaria tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, del 16 al 19 d’abril de 2020.

Alimentaria tornarà a tenir un espai dedicat al comerç exterior i als mercats internacionals en la seva àrea més disruptiva, The Alimentaria Hub. Aquesta zona, des d’on s’oferirà assessorament per conèixer els mercats estrangers més interessants per a l’empresa alimentària, serà possible gràcies a l’acord que han signat J. Antonio Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank. L’entitat financera, que patrocinarà aquest espai, materialitza el seu suport al sector a través d’AgroBank, la línia de negoci amb la qual lidera el negoci del sector agroalimentari a Espanya.       

The Alimentaria Hub és l’àrea més innovadora d’Alimentaria. En més de 3.000 m2 s’aniran succeint congressos, ponències, fast talks i presentacions d’estudis centrades en sis eixos temàtics: innovació (R+D+I) + marques; nutrició, salut i benestar; internacionalització i globalització; distribució i retail; màrqueting i comunicació, i responsabilitat social corporativa. De la mà d’un centenar d’experts, aquest espai constituirà un excepcional punt de trobada amb la innovació en el qual es potenciaran les oportunitats de negoci, l’intercanvi de coneixement i el networking.

La pròxima edició d’Alimentaria se celebrarà de nou amb Hostelco, el Saló Internacional de l’Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Els dos esdeveniments ocuparan més de 100.000 m2 de superfície expositiva neta –gairebé tot el recinte Gran Via de Fira de Barcelona– i convocaran en conjunt més de 4.500 empreses expositores, el 27 % procedents de fora d’Espanya.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals