Seleccionades les 6 finalistes al premi al millor TFM.

16/02/2021
  • Llibres

El Jurat de la primera convocatòria del premi al millor Treball Final de Màster (TFM) “La Ciència en femení” de la Càtedra AgroBank ha seleccionat a les 6 finalistes que passen a la fase final per a la selecció de la guanyadora del premi. Les 6 candidates triades són:

- Laia Baró Gómez. TFM: Les dones a la Vall del Genal: Pràctiques, sabers i transmissió al llarg del Sistema Agroalimentari. Màster d'Agroecologia: Una mirada per a la sustentabilitat rural. Universitat Pablo de Olavide (Sevilla).
- Marta Baró Yusty. TFM: Simulació d'una rentada CIP en cèl·lules planctòniques i biofilm de Listeria monocytogenes sobre diferents mitjans mínims. Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica. Universitat Politècnica de Cartagena.
- Aitziber Calleja Satrustegui. TFM: Anàlisi de poblacions silvestres de Medicago de Bardenas Reals: paper de l'arrel a la sequera. Màster en Agrobiología Ambiental. Universitat Pública de Navarra i Universitat del País Basc.
- Almudena de Cara Molina. TFM: Estudi comparatiu de l'ús de oleuropeína vs. vitamina E + seleni com a antioxidant natural en la dieta de porcs blancs. Màster en producció i salut animal. Universitat Complutense de Madrid- Universitat Politècnica de Madrid.
- Clara Orno Badía. TFM: Aplicació, en camps de blat de moro, de tecnologia UAV i d'anàlisi d'imatges en la detecció d'infestacions de males herbes i la seva relació amb el rendiment del cultiu. Màster en Protecció Integrada de Cultius. Universitat de Lleida.
- Nora Ortega Pérez. TFM: Interacció Vitis vinifera L.-Fusarium equiseti i el seu possible biocontrol. Màster en Biologia Vegetal Aplicada. Universitat Complutense de Madrid.

Durant el mes de febrer s'acabarà de triar a la guanyadora, i al març es farà pública la concessió del premi.

Foto: Hermann Traub from Pixabay

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals