Biocontrol Pest Control guanya el premi EmprendedorXXI en la categoria agroalimentària

23/11/2016
  • EmprendedorXXI

Biocontrol Pest Control, Avizorex Pharma, Geoblink, Waynabox i Proton han guanyat els Premis EmprendedorXXI, una iniciativa impulsada per "la Caixa", a través de Caixa Capital Risc, i co-atorgada pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa.

Els Premis EmprenedorXXI, que enguany han arribat a la desena edició, s'han consolidat com el premi referent per startups d'Espanya. Aquesta iniciativa per a l'impuls dels millors projectes d'emprenedoria del país té l'objectiu d'identificar, reconèixer i acompanyar les empreses amb major potencial de creixement d'Espanya.

L'empresa amb major potencial de creixement en el sector Agroalimentari ha estat Biocontrol Pest Control, una spin off de la Universitat d'Alacant dedicada al control biològic de plagues, que ha rebut el premi en la categoria patrocinada per Agrobank. Les finalistes han estat Agricolum i Sabiotec.

L'acte de lliurament, es va celebrar el passat 16 de novembre al CaixaForum Barcelona, ​​havent estat presidit per Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària "la Caixa", Marcelino Armenter, director general de CriteriaCaixa, Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, i Bruno Fernández, conseller delegat d'Enisa.

En aquesta edició, s'han presentat un total de 545 empreses. Els premis han distingit a les millors empreses en les categories de Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Agroalimentari i Tecnologies Industrials.

Els guanyadors de cada sector han obtingut una aportació econòmica de 25.000 euros i l'accés gratuït durant 6 mesos als Peer-to-Peer Advisory Board, reunions mensuals dirigides per un coach amb l'objectiu d'acompanyar els CEO en la definició de l'estratègia de creixement de la seva empresa. A més, tenen accés a un programa d'acompanyament valorat en 25.000 euros, amb activitats adaptades a les necessitats i etapa de desenvolupament, i accés preferent al finançament de Caixa Capital Risc i Enisa. Així mateix, els tres finalistes de cada sector també tenen accés gratuït al programa d'acompanyament.

Des de la seva creació, el 2007, s'han invertit 4,3 milions d'euros en premis i accions d'acompanyament, de les quals s'han beneficiat 289 empreses. Un total de 5.210 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprendedorXXI.

Més informació a:

http://www.emprendedorxxi.es/avizorex-pharma-geoblink-waynabox-bionostrum-pest-control-proton-ganadores-los-premios-emprendedorxxi/#sthash.e956gmPS.dpuf

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals