AgroBank a Expoliva 2019

16/05/2019
  • Exposició oliva

CaixaBank segueix potenciant la seva aposta pel sector olivarer i estarà present en una nova edició d'Expoliva, la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i les Indústries Afins, aportant solucions al sector amb un estand propi en el qual es donaran cita, del 15 al 18 de maig, els principals agents internacionals del sector de l'oli d'oliva.
Amb una producció nacional d'1,8 milions de tones, més de la meitat de l'oferta mundial, l'edició d'Expoliva 2019 serà determinant per conèixer les propostes dels diferents agents en matèria econòmica, social i mediambiental per convertir Espanya en el referent internacional de l'oli d'oliva. En aquest sentit i amb l'objectiu de seguir impulsant el sector, CaixaBank oferirà durant la fira assessorament a través d'especialistes de la seva línia de negoci dirigida al sector agrari, Agrobank.
La internacionalització, clau per a les empreses del sector olivarer, serà un dels focus que l'entitat promourà durant la fira, amb presència d'especialistes de l'àrea de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, que oferiran als visitants solucions financeres que facilitin les seves exportacions i importacions. L'entitat dóna suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb gestors especialitzats de Comerç Exterior i Tresoreria que treballen en els centres d'empresa de l'entitat, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.
Expoliva, la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i les Indústries Afins, que se celebra cada dos anys, tindrà lloc del 15 al 18 de maig a Jaén. La seva edició de 2017 va fregar els 54.000 visitants, va comptar amb 340 expositors i 933 empreses procedents de 62 països, la gran majoria productors d'oli d'oliva. En aquesta nova edició, els organitzadors preveuen la presència de 70 països, 380 expositors i un 19 per cent més d'empreses internacionals.

Font: CaixaBank.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals