La Càtedra AgroBank patrocinadora de la Jornada Oliberus

28/09/2017
  • Taula presidencial

La Càtedra AgroBank ha patrocinat la celebració de la Jornada Tècnica “Polifenoles, oli d'oliva verge i al·legació de salut: reptes i oportunitats per a la seva valorització al mercat”, organitzada pel Consorci Oliberus dins del Campus Iberus d'Excel·lència Internacional. A la jornada, que va tenir lloc el 27 de setembre en el Paranimf de la Universitat de Saragossa, van acudir més de mig centenar d'investigadors i empreses productores d'oli d'oliva. Durant la Jornada es van analitzar les oportunitats de valorització d'una gamma específica d'olis d'oliva verge d'alt contingut en polifenols, així com els reptes i limitacions per a l'ús d'aquesta al·legació, les possibilitats de mercat i la percepció que tenen els consumidors d'aquest tipus d'olis d'oliva, amb especial èmfasi en les possibilitats de creació d'una gamma especifica d'olis d'oliva verge.

Es va tractar d'una jornada tècnica especialment dedicada als productors d'oli d'oliva verge, en la qual es van explicar els requisits específics que ha de complir un oli d'oliva, en relació amb el seu contingut en polifenols del grup de hidroxitirosol i derivats.

La jornada va comptar amb la participació de, entre uns altres, la Federació d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB), la Interprofessional de l'oli d'oliva espanyol, i AECOSAN, així com de almàsseres de diferents punts de la vall de l'Ebre i investigadors del consorci Oliberus.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals