CaixaBank i PROVACUNO renoven el seu acord per impulsar la competitivitat del sector.

25/04/2019
  • Acord

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb l'Organització Interprofessional Agroalimentària de la carn de boví (PROVACUNO), mantenint-se així com el soci financer d'aquesta organització amb l'objectiu de seguir promovent la competitivitat del sector. CaixaBank articula el suport a PROVACUNO a través de la seva línia de negoci Agrobank, amb la qual ostenta el lideratge en el negoci amb el sector agroalimentari a Espanya.
La renovació del conveni ha anat a càrrec de Carme Sabri, directora de Agrobank, i Javier López, Director d'PROVACUNO. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís compartit entre Agrobank i PROVACUNO per a l'impuls de l'activitat econòmica i el suport a les necessitats particulars de la carn de boví, posant a la seva disposició una cartera exclusiva de productes i un ampli ventall de serveis. A més, els membres de PROVACUNO podran assistir a les jornades Agrobank que periòdicament organitza CaixaBank per analitzar i debatre temes d'interès per al sector.
PROVACUNO està integrada per les principals organitzacions del sector productor i del sector de la transformació i comercialització de carn de boví. La seva finalitat bàsica és la defensa dels interessos del sector en totes les seves etapes i, entre els seus objectius, l'organització s'encarrega de vetllar per l'eficiència del funcionament de la cadena de valor, afavorir la bones pràctiques, orientar la producció a la demanda del mercat, potenciar la sostenibilitat i consum responsable, així com contribuir a la investigació, innovació i internacionalització del sector.

Font: CaixaBank.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals