La CE farà una consulta amb tot el sector agrari europeu per redefinir el futur de la PAC

7/12/2016
  • Juncker

Segons agroinformación.com, el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker ha anunciat a Brussel·les, durant el discurs d'inauguració de la Conferència sobre la Perspectiva Agrícola de la Unió Europea (UE) en 2016 i el Canvi climàtic, que la UE durà a terme una consulta pública a principis de 2017 sobre com ha de canviar la política agrícola comuna de la UE.

Posteriorment a aquesta consulta, presumiblement a la fi de 2017, la pròpia Comissió publicarà un document d'estratègia sobre el futur de la PAC. “La simplificació i modernització són les paraules claus”, va assegurar Juncker, qui també va lloar la trajectòria del sector i de la política agrària europea, la qual, segons les seves paraules, ha permès al continent ser autosuficient en matèria alimentària, per la qual cosa va felicitar als representants del món agrícola i ramader presents en la conferència assegurant que “sense vosaltres no tindríem l'estàndard de vida actual en la UE”.

El President de la Comissió creu que la PAC segueix sent també una protecció per als agricultors, però que també “ha de complir amb les necessitats socials en el clima, el medi ambient i la seguretat alimentària”.

Notícia completa en: http://www.agroinformacion.com/la-ce-hara-una-consulta-sector-agrario-europeo-redefinir-la-reforma-la-pac/

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals