Gran èxit de la Jornada AgroBank “El futur del sector porcí”

6/07/2017
  • MESA REDONDA

Més de 400 persones vinculades al sector agroramader es van reunir el 5 de juliol a la Llotja de Lleida a les Jornades Agrobank "El futur del sector porcí", una trobada entre professionals i experts del sector porcí que ha tingut lloc a Lleida amb l'objectiu de analitzar la situació actual i les perspectives de futur d'aquest sector estratègic en l'economia de Catalunya. La jornada, ha estat inaugurada pel director general de CaixaBank, Juan Antonio Alcaraz, el secretari general d'Agricultura i Alimentació del MAPAMA, Carlos Cabanas, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Entre els temes tractats durant la jornada, els professionals participants s'han mostrat molt interessats en els detalls sobre les perspectives en el sector porcí que ha desgranat en la seva intervenció el catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Madrid, Carlos Buxadé. També ha destacat la participació del director de PigChamp, Carlos Piñeiro, que ha pronunciat la conferència "Transformació digital i l'internet de les coses porcines".

Posteriorment, s'ha organitzat una taula rodona que ha comptat amb la participació de representants de Grup Vall Companys, Grup Jorge i Noel Alimentària, en què s'han analitzat els projectes empresarials liderats per les seves respectives companyies, i que ha estat moderada per Francisco Ollé, gerent de Mercolleida.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals