CaixaBank i Alimentària, juntes per la internacionalització de el sector alimentari.

28/02/2020
  • Reunió

CaixaBank i Alimentària (el saló internacional d'Alimentació, Begudes i Foodservice), han signat un acord estratègic de col·laboració que aposta per la innovació i la qualitat com a via per reforçar la internacionalització de les empreses de el sector alimentari. Organitzada per Alimentaria Exhibitions, societat de Fira Barcelona, ​​Alimentària tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira Barcelona de l'20 a l'23 d'abril de l'any 2020.
D'aquesta manera, The Alimentaria Hub, l'àrea més innovadora d'Alimentaria, compta amb el patrocini de CaixaBank en qualitat de Global Partner, a l'ésser el principal impulsor de l'espai gràcies a l'acord que han signat J. Antonio Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions , i Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank. En els més de 3.000 m2 de The Alimentaria Hub se succeiran els congressos, ponències, fast talks i presentacions d'estudis centrades en sis eixos temàtics: Innovació (R + D + I) + Marques; Nutrició, Salut i Benestar; Internacionalització i Globalització; Distribució i Retail; Màrqueting i Comunicació; i Responsabilitat Social Corporativa. De la mà d'un centenar d'experts, aquest espai constituirà un excepcional punt de trobada amb la innovació en el qual es potenciaran les oportunitats de negoci, l'intercanvi de coneixement i el networking.
La propera edició d'Alimentària se celebrarà de nou al costat de Hostelco, el Saló Internacional de l'Equipament per a la Restauració, Hoteleria i Col·lectivitats. Tots dos esdeveniments ocuparan més de 100.000 m2 de superfície expositiva neta - gairebé tot el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona- i convocaran en conjunt a més de 4.500 empreses expositores.

Font: CaixaBank Comunicació

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals