Agrobank i el Col·legi d'Advocats de Madrid impulsen la divulgació del Dret Agroalimentari.

22/05/2019
  • Signatura advocats

CaixaBank ha signat un acord de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Madrid amb l'objectiu de posar en marxa línies de cooperació conjuntes que contribueixin a aprofundir en una major divulgació de diferents aspectes vinculats al sector agroalimentari, especialment des d'un punt de vista jurídic. A través d'aquest conveni, que CaixaBank s'articula a través de Agrobank, es promouran diferents actuacions orientades tant als advocats col·legiats com als professionals de l'entitat financera, així com a tot el col·lectiu professional que està vinculat directament o indirectament a l'activitat agrària ia la indústria agroalimentària en el seu conjunt.
La signatura del conveni ha anat a càrrec de Carme Sabri, directora de Agrobank, i Eugenio Ribón, diputat de la Junta de Govern del Col·legi d'Advocats de Madrid. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís de Agrobank a donar suport a les necessitats particulars del sector agroalimentari i seguir així impulsant la seva activitat econòmica. L'acord es materialitzarà a través de sessions, jornades o reunions promogudes per les dues entitats, així com mitjançant l'edició d'estudis i publicacions especialitzades, entre altres activitats.
Amb aquesta acció, el Col·legi d'Advocats donarà un nou impuls als treballs que desenvolupa la Secció de Dret Agroalimentari, entre els objectius generals es troben l'intercanvi de coneixements sobre seguretat alimentària des d'una perspectiva jurídica; facilitar als advocats i juristes l'accés als coneixements teoricopràctics més actuals; estimular l'interès de la branca jurídica entre el col·lectiu professional; promoure la difusió de coneixements i la formació específica en Dret Agroalimentari.

Font: CAIXABANK.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals