AgroBank creix un 25,5% i llança la seva aplicació.

15/11/2017
  • Logo agrobank

AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agrari i en la indústria agroalimentària, compleix el seu tercer aniversari amb un volum de negoci gestionat prop dels 18.000 milions d'euros, el que es tradueix en un increment del 25,5% des de el seu llançament el setembre de 2014. En concret, en aquest període, el volum de passiu ha crescut un 33,4%, fins assolir els 10.873 milions d'euros, mentre que el volum d'actiu ha augmentat un 15,1%, i es se situa per sobre dels 6.800 milions d'euros.

La tendència positiva d'aquests tres anys s'ha vist refosa pels creixements d'AgroBank en els primers nou mesos de 2017. Des de gener, el volum de negoci de la línia ha augmentat un 7,2%, mentre que els clients agrícoles ja superen els 348.000, un 1,8% més respecte al 31 de desembre de 2016. A més, un de cada quatre agricultors espanyols ja confia en AgroBank per fer part de la seva operativa financera.

L'ambiciosa aposta per una marca pròpia, la especialització en el negoci i la formació de la xarxa comercial han consolidat a CaixaBank com a entitat líder en el sector. L'obertura d'oficines AgroBank a principis d'any també és responsable dels milers aconseguits, ja que s'han sumat 300 noves oficines especialitzades fins a aconseguir una xarxa integrada per 901 sucursals i 3.000 gestors especialitzats en l'agrari comercial. CaixaBank considera que les dades posen de manifest el èxit d'AgroBank i destaca la importància de convertir-se en l'entitat financera de referència per al sector agrari espanyol gràcies a la especialització de la xarxa comercial ia l'aposta per una marca pròpia i una oferta diferenciada financera .

El bon comportament del negoci i l'aposta de l'entitat per la innovació han motivat el llançament d'una nova aplicació mòbil per a clients: l'aplicació AgroBank, que té com a objectiu satisfer les necessitats dels clients d'AgroBank i permet l'accés a la cotització de diferents lligues de tot el territori nacional, donant la possibilitat al usuari de crear una llista de favorits en un sol clic. Una altra avantatge addicional és que els usuaris poden estar al dia de les últimes notícies d'agricultura, ramaderia, pesca, indústria i I + D + i en la secció 'Actualitat', o d'informació relacionada amb la signatura d'convenis, jornades i esdeveniments de la entitat, recollides en el apartat 'Notícies AgroBank'. El servei, disponible a Android i iOS, pretén cobrir les necessitats de tots els clients i, en especial, aquells més tecnològics i familiaritzats amb l'ús de les noves eines.

Font: CaixaBank.

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals