CaixaBank i la Federació Espanyola del Vi amb la internacionalització del sector del vi.

26/09/2017
  • Acord

CaixaBank i la Federació Espanyola del Vi (FEV) han unit esforços per impulsar la internacionalització dels vins espanyols. Així es recull en la renovació del conveni signat avui entre el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president de la FEV, Miguel A. Torres.

Les dues entitats aprofundeixen en l'objectiu compartit de contribuir a crear i generar noves oportunitats per al conjunt del sector ja que la viticultura és un dels pilars clau de l'economia espanyola i europea.

Gràcies a aquest acord, els socis de la FEV podran gaudir de jornades de formació i divulgació organitzades amb l'ajuda de CaixaBank i els associats comercials tindran accés a una cartera de productes i serveis financers exclusius. En les trobades comercials, CaixaBank oferirà a totes les empreses el seu servei de Comerç Exterior i Internacionalització per a la seva sortida a l'exterior.

Segons el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, amb aquest acord "es pretén continuar donant suport al sector vinícola i posar en valor l'aposta que realitza CaixaBank, a través de la seva línia de negoci Agrobank, per a aquest col·lectiu estratègic a tot Espanya".

Per la seva banda, el president de la FEV, Miguel A. Torres, ha agraït a CaixaBank la seva aposta decidida pel sector vitivinícola i ha destacat que la renovació del conveni permetrà a la FEV seguir aprofundint en la consecució dels seus objectius internacionals, buscant el millor entorn i les condicions més òptimes per a la internacionalització dels cellers espanyoles.

En el marc d'aquest acord, l'entitat financera va participar a principis d'estiu al Comitè d'Internacionalització de la FEV amb una presentació de la seva oficina a Hong Kong, el seu equip i tots els serveis que s'ofereixen als clients que volen fer una incursió a Àsia.

Així mateix, CaixaBank va participar activament en l'última Assemblea General de la FEV, celebrada al mes de març a Valladolid i inaugurada per la ministra Isabel García Tejerina. S'hi va abordar el panorama actual de la viticultura i els reptes d'índole econòmica o legal als que el sector haurà de fer front en el futur. L'economista Josep Mestres va ser un dels encarregats d'intervenir en una ponència titulada les "Perspectives 2017: creixent en un món incert".

 

Font: CaixaBank - Comunicació

Arxiu

2020
2019
2018
2017
2016

Categories

Noticies generals